7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Frances Lefebure: “toen was ik niet gelukkig”

Foto: VTM

Frances Lefebure heeft een nieuwe collectie klaar voor Bel & Bo. De actrice is steeds in haar nopjes wanneer ze een nieuwe collectie mag voorstellen en ze hoopt dat haar collectie aanslaat bij het grote publiek. Ze wil niks liever dan dat vrouw zich goed voelen in hun vel en kunnen dragen waar ze zich mooi in voelen.

Bij het maken van een collectie is het niet altijd eenvoudig om voor iedereen goed te doen en voor iedere pasvorm iets geschikt te maken. Maar daar is Frances bij deze nieuwe collectie behoorlijk in geslaagd. “We kunnen nu nog meer dames tevreden stellen”, vertelt ze aan Tv Familie.

Frances beseft dat maatje 36 nog altijd als de perfectie wordt aanschouwd, maar daar is ze het niet mee eens. “Slank is niet hetzelfde als mooi, hé. We moeten eindelijk af van die belachelijke schoonheidsidealen. Ik volg verschillende gezondheidscoaches op Instagram. En zij dragen uit dat het woord ‘dik’ of ‘dun’ niet erg is. Je hebt nu eenmaal mensen in uiteenlopende maten en vormen.”

Frances heeft daarom nog een belangrijke boodschap voor iedereen die het nodig heeft/ “Je gezond en goed voelen is het allerbelangrijkste. Ik weet waarover ik praat. Zelf woog ik acht jaar geleden tien kilo minder dan nu. Maar was ik toen gelukkig? Nee en nu dus wel. Het is dus niet omdat je te veel weegt, dat je per se moet vermageren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today