16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Francesco Planckaert: “Er komt maar geen einde aan”

Ze gaan nog even door

Foto: VTM

Op VRT1 kan je regelmatig naar ‘Chateau Planckaert’ kijken. We krijgen niet alleen een blik in het leven van de populaire familie, we zien ook hoe volop gewerkt wordt aan het kasteel dat ze met z’n allen aan het verbouwen zijn.

Of de verschillende Planckaert-gezinnen ook naar Frankrijk gaan verhuizen, dat zal de toekomst uitwijzen. Ze verblijven er nu vaak voor langere periodes, maar België definitief achter zich laten, dat zit er voor Francesco Planckaert en Magali nog niet in.

“We hebben hier het chaletpark, de familie van Magali woont in Vlaanderen, de kinderen gaan in Wallonië naar school… Frankrijk is meer onze tweede thuis”, klinkt het bij Francesco in Story.

De laatste aflevering van ‘Chateau Planckaert’ is ondertussen uitgezonden, maar de fans kunnen al meteen gerust gesteld worden, want er wordt al volop gedraaid voor een nieuw seizoen.

“Er komt maar geen einde aan, maar dat vind ik niet erg. Ondertussen voelt die ploeg echt aan als familie. En het voordeel is dat de kinderen in Wallonië naar school gaan, daar weten ze niets af van onze realityreeks en worden ze er dus ook niet mee geconfronteerd. Het blijft me wel verbazen dat de Planckaerts nog altijd zo goed scoren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today