12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Natalia begrijpt haar zoon niet

“Jongens zijn moeilijker”

Foto: DPG Media

Apollo, de zoon van Natalia heeft kennelijk een sterk willetje. “Hij is een superlief en vrolijk kind. Een enorm sterke beer die erg bruut kan zijn en alles doet wat niet mag. Als ik mijn stem verhef, stopt Bobbi-Loua meteen, maar Apollo begint dan te lachen”, vertelt Natalia in Story. 

“Ik begrijp zijn reacties niet altijd. In mijn ogen zijn jongens moeilijker, maar dat komt misschien omdat ik Bobbi-Loua beter kan lezen. Zij at altijd heel netjes, maar haar broer smeert zijn eten in zijn haar of gooit het op de grond”, bekent Natalia openhartig. 

Ze zoekt nog steeds naar een goeie manier om zijn gedrag af te leren. Gelukkig komen broer en zus goed overeen en zijn het als twee handen op één buik. 

“Da ‘s mooi om te zien. Al merk ik wel dat Bobbi-Loua vrij jaloers is sinds de komst van haar broertje. De aandacht moeten delen, daar heeft­ ze het soms moeilijk mee”, aldus Natalia in Story.

“Als ik bezig ben met Apollo, dan komt ze rond mij hangen om mijn aandacht te trekken. Maar ik probeer daar niet te veel aan toe te geven, ze moet leren dat ze niet altijd in het middelpunt van de belangstelling kan staan”, vindt de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today