13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Kürt Rogiers: “Dat gaat me toch goed af”

Kleine meisjes worden groot

Foto: DPG Media

Juni loopt ten einde, de vakantie komt eraan. Ook voor de dochters van Kürt Rogiers. Zijn oudste dochter Lola studeert dit jaar af in het middelbaar en is daarna klaar voor de volgende grote stap: hoger onderwijs.

“Het ligt nog niet helemaal vast wat ze gaat doen, maar ze neigt naar verpleegkunde. Lola is heel erg zorgzaam en werkt graag in groep. De afgelopen jaren stond het beroep van verpleegkundige ook meer in de schijnwerpers, misschien heeft het daar iets mee te maken”, vertelt Kürt in Story.

Lola weet wel dat ze in Gent naar school zal gaan, ondanks dat dat een behoorlijk traject is dat ze moet afleggen vanuit Dendermonde. Maar op kot gaan, daar vraagt ze niet achter. Gelukkig is papa Kürt ook niet ongerust om haar naar een grote stad naar school te laten gaan.

“Op voorhand zullen we weleens samen het traject afleggen, maar ik ben niet ongerust. Opvoeden is ook loslaten en dat gaat me goed af. Wat ik eigenlijk nooit had verwacht. Natuurlijk zijn er veel gekken in de wereld, maar als je voortdurend denkt wat er kan gebeuren, wordt je zelf gek. Dat wil ik niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today