5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Francesco Planckaert: “Het had heel verkeerd kunnen aflopen”

Francesco Planckaert
Foto: VRT

Francesco Planckaert zag zijn deelname aan ‘Special Forces: Wie durft Wint’ in het water vallen na één aflevering nadat hij een helse pijn kreeg in zijn schouder. Hij moest het programma na één aflevering verlaten en dat kwam toch hard aan.

“Mijn wereld stortte in en mijn ego was gekrenkt. Maandenlang had ik uitgekeken naar dit avontuur, omdat ik altijd al eens een opleiding bij de Special Forces wilde volgen. Mezelf tot het uiterste drijven sprake me enorm aan, want ik ben een vechter”, klinkt het in Story.

Net zoals de meeste kandidaten had Francesco zich goed voorbereid en getraind naar aanleiding van de uitdaging die hij zou aangaan.

Maar eenmaal thuis moest de zoon van Eddy Planckaert toch naar de dokter. Die moest vaststellen of er breuken waren of niet en wat er exact aan de hand was.

In België ben ik meteen naar de spoed gegaan. Het verdicht: een acute slijmbeurs- en peesontsteking, waardoor er heel kleine barstjes in mijn pees zaten. Als ik was doorgegaan met het programma, had dit heel verkeerd kunnen aflopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today