13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Margot Hallemans: “Ik krijg daar nog altijd reacties op”

Foto: VTM

Wie zin heeft om iets met yoga te gaan doen, kan terecht bij Soul Lab. Daar kan men lessen krijgen van ‘Familie’-actrice Margot Hallemans. Zij is al langer gebeten door de yogamicrobe. Zij richt zich nu vooral op de vrouwen.

“De bedoeling is dan weg van de digitale wereld te gaan. Om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ns vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces meemaken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Dat doen we door elkaar in de ogen aan te kijken en onze meest kwetsbare kant te laten zien. Die processen werken enorm helend”, vertelt Margot in Tv Familie.

Daarnaast heeft de actrice ook een boek geschreven rond hetzelfde thema. Dat boek werd goed onthaald en ging vlot over de toonbank.

“Ik ben daar heel dankbaar voor. Het boek is nu zo’n twee jaar oud en ik krijg er nog altijd reactie op. Er blijft een enorme groei naar tools tot persoonlijk werk. Daarom dat ik het ook fijn vind dat m’n broer Niko de opleiding tot ademcoach heeft gevolgd. Ik ben trots op hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today