14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Francesco Planckaert: “Het heeft ons veel slapeloze nachten bezorgd”

Foto: VTM

Het leven bij de Planckaerts lijkt elke dag wel een feest. De hele familie lijkt altijd plezier te hebben en er is altijd wel iemand waar ze op kunnen terugvallen. Niks lijkt tegen hun goesting. En dat moet Francesco Planckaert ook bevestigen.

“Ik heb nog nooit iets tegen mijn goesting gedaan. Natuurlijk zijn er elke dag kleine dingen die je tegen je goesting doet. In de file staan bijvoorbeeld. Dat doe je natuurlijk niet voor je plezier”, vertelt de oudste Planckaert zoon in Dag Allemaal.

Mocht Francesco zijn leven plots een andere wending nemen, hij zou daar geen probleem mee hebben. Soms loopt het leven niet zoals je hebt gepland.

“Neem nu de aankoop van ons kasteel: dat was een opportuniteit die zich voordeed. Maar het heeft ons ook heel wat slapeloze nachten bezorgd. ‘Kunnen we dat financieel wel aan? Hoe moeten we dit in godsnaam combineren met onze activiteiten in België? We gaan ongelukkig worden!”

Francesco kreeg hartkloppingen van de hele situatie, maar hij heeft ook veel geleerd. “Ik heb vooral geleerd dat je niet te veel mag nadenken, want dan word je op den duur gek. Je moet de kansen grijpen die zich voordoen, maar het is wel belangrijk dat je een goed plan hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today