5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Francesco Planckaert: “Na enkele seconden ging mijn fakkel uit”

Francesco Planckaert
Foto: VRT

Fans van de betere tweestrijd kunnen zich voortaan iedere woensdagmiddag opmaken voor een spannend duel tussen Francesco Planckaert en Viktor Verhulst. Hun fratsen zijn online te volgen op goplay.be en de twee gaven een interview aan Het Laatste Nieuws om de inhoud van hun nieuwste project wat te verduidelijken.

In ‘Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’ gaat het er vaak amusant aan toe. De twee bekende telgen smijten er hun testosteron in de strijd, om zo te bepalen wie van hun beiden ‘de beste’ is in de verschillende disciplines.

Een bijzonder amusante discipline konden we in de eerste aflevering zien. Daar waagden de twee zich aan Hawaïaans vuurdansen, een strijd die Viktor uiteindelijk won.

Volgens Francesco lag het alvast niet aan zijn voorbereiding. “Ik had de perfecte act voorbereid, maar ik ben te hevig geweest”, zegt hij daarover.

Op een bepaald moment kreeg Francesco last van ’technische problemen’, zijn fakkel ging uit. “Al na enkele seconden doofde het vuur en stond ik daar met een fakkel zonder vlam. Toen was ik de kluts kwijt”, vertelt hij lachend. Viktor prijst zich daarvoor gelukkig: “Was dat niet gebeurd, dan was je sowieso gewonnen”, vult hij aan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today