12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Ga met je geliefde naar de tweede film van De Buurtpolitie! (afgelopen)

De Buurtpolitie
© KFD

Op 7 februari verschijnt de tweede film rond de razend populaire reeks De Buurtpolitie in de zalen.  Om de release van De Buurtpolitie: De Tunnel te vieren, gooien we er 10 duotickets tegenaan!

Terwijl De Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen.

De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten… Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral… waarom is die tunnel gevuld met springstof?

Opnieuw een heerlijke gezinsfilm met alle personage uit de populaire reeks: Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse la Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen en Dorien Reynaert.

Trailer

Win één van de 10 duotickets!

We geven tien duo’s de kans om van deze film te genieten. Hiervoor moet je het volgende doen:

  • Deel deze post op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk seizoen kwam het personage van Inspecteur Robin Verhaegen op het scherm en welke acteur geeft hem gestalte?

De wedstrijd loopt tot 6 februari 2018.  Winnaars worden persoonlijk verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today