12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Sammy Moore in de bres voor fans!

Sammy Moore

Sammy Moore heeft het hart op de goede plaats.  Hij is de voortrekker van een benefiet ten voordele van zestien mensen die alles verloren door een uitslaande woningbrand in Tielt-Winge.

Een brand is het ergste wat iemand kan overkomen.  Het overkwam een aantal gezinnen uit Tielt-Winge nog niet zo heel lang geleden.  Ze verloren alles en op de koop toe wil de verzekering niet tussen komen omdat de woningen al in een slechte staat verkeerden.

Het verhaal van de gezinnen raakte Sammy en zette hem ertoe aan om een benefiet te organiseren voor de getroffen gezinnen.

Op 17 februari 2018 ben je meer dan welkom in Sportoase De Toren, Torenstraat 115 in Rotselaar.  Voor €15 piek voor een staanplaats of €20 voor een zitplaats kan je genieten van heel wat optredens.  Ondermeer Dina Rodriguez, Jens & Jonathan, Medi, Lisa Leman, Kim Dejonghe, Mario Franco, Ida de Nijs, Marina Wally, Filip d’Haeze, Steve Tielens en natuurlijk Sammy Moore zelf zullen er het beste van zichzelf geven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de woningbranden.

Info en tickets via fanclub@sammymoore.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today