19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Rocky Horrow Show trekt bijna naar de Lotto Arena!

Rocky Horror Show
© Deep Bridge

Voor de cast van de ‘Rocky Horror Show’ is het nu in één rechte lijn naar de Lotto Arena.

In november vorig jaar werd het publiek in De Shop in Antwerpen een maand lang meegezogen in de bekendste cultmusical aller tijden. Na afloop had het publiek er duidelijk nog niet genoeg van. En kwam er vanuit Deep Bridge gehoor op de ‘WE WANT MORE!’ van zowel publiek àls cast.

Bij Deep Bridge zijn we niet vies om eens iets ‘outside the box’ te doen. En daarom wordt de Lotto Arena aanstaande zaterdag het nieuwe speelterrein van Dr. Frank-N-Furter en zijn gestoorde Transylvanians. De cast wordt voor deze nét-iets-grotere locatie opgepimpt met extra namen. Jesse Wynans, Eva Scheffers, Gill Requiére en Tommy Gryson vervoegen het ensemble. Jervin Weckx vervangt Pieter Casteleyn.

Misschien nog even het (flinterdunne) verhaal?

Seutenkoppel Janet ‘Slet!’ Weiss en Brad ‘Asshole!’ Major komen na autopech terecht bij de manipulatieve travestiet-wetenschapper Dr. Frank-N-Furter, zijn bedenkelijke supercreatie Rocky, de mysterieuze bediende Riff Raff, wacko’s Magenta en Columbia, de rivaliserende Dr. Scott en een ziekelijke bende Transylvanians.

Tickets zijn nog te verkrijgen via deepbridge.be. Eén ding is zeker, het belooft alvast het zotste musicalfeest ooit te worden op zaterdag 27 januari in een bomvolle Lotto Arena!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today