12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Niels Destadsbader toert rond in roze limo

Niels Destadsbader
© Medialaan/VTM

Op donderdag 25 januari vangt Niels zijn laatste zoektocht aan naar originele en onvervulde wensen. Daarvoor doet hij een beroep op de leerlingen van de Vrije Basisschool Sint-Vincentius in het Oost-Vlaamse Gijzegem.

Renée wenst voor haar oma Herna dat ze haar pleegkind Coralie na 30 jaar nog eens terug kan zien. Coralie kwam enkele jaren in het gezin van Herna terecht toen haar ouders niet voor haar konden zorgen. Nadien verloren ze alle contact. Het lijkt zoeken naar een speld in een hooiberg, maar Niels slaagt er toch in om Coralie, intussen een volwassen vrouw, op te sporen. Voor oma Herna is het een bijzonder weerzien: Kinderen die onder je dak wonen, daar zorg je voor en die zie je écht graag”.

Jitse is elke dag 3 uur onderweg naar school met de bus. Haar klasgenootje Fleur wenst dat ze voor één keer sneller, leuker en origineler op school geraakt. Een roze limousine pikt de meisjes op, maar dat is nog maar het begin van een spannende trip. Want Niels heeft ook voor een avontuur op het water gezorgd. Bij aankomst op school wordt meteen ook Jitses wens waargemaakt. Zij wil juf Saskia bedanken voor al haar hulp toen ze een leerjaar oversloeg. Saskia’s idool, Marco Borsato, komt haar in hoogsteigen persoon in de bloemetjes zetten.

Rune wordt op het matje geroepen bij directeur… Niels Destadsbader. Niet om strafwerk uit te voeren, wél om zijn wens waar te maken. Het huis van zijn vriend Olivier brandde vorig jaar volledig af en daarbij gingen veel van zijn spulletjes en foto’s verloren. Rune wil daarom een tuinhuis laten bouwen voor hem vol foto’s en herinneringen aan vroeger.

Een vleugje magie in de klas, ook daar helpt Niels maar al te graag een handje bij. Bas weet dat zijn beste vriend Rune gepassioneerd is door goochelen. Hij wenst dat Rune eens samen met zijn idool Nicholas een trucje mag inoefenen. Kunnen ze samen voor verbaasde blikken en openvallende monden zorgen?

De Wensboom, elke donderdag om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today