5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Gaat de verhuis van de Planckaerts naar Frankrijk niet door?

Gaat de verhuis van de Planckaerts naar Frankrijk niet door?

Foto: VRT

Als het van Francesco Planckaert en Magali afhangt alleszins niet. Magali ziet het niet zitten op zo’n slordige 700 km van haar familie te gaan wonen, en daar heeft Francesco alle begrip voor. Dat zorgt er ook voor dat Stephanie Planckaert weigerachtig tegenover het plan staat, want zij wil alleen maar verhuizen als iedereen mee verhuist.

Maar Francesco en Magali vegen het plan ook niet van de baan en denken na over een geschikte oplossing. “Misschien kunnen we een bus kopen en ombouwen tot huis. Vanuit die bus kunnen we dan de verhuur van de vakantiehuisjes in de Ardennen blijven organiseren. Want die zaak wil ik niet zomaar laten vallen”, klinkt het bij de oudste Planckaert zoon.

Ook Junior Planckaert is nog wat twijfelachtig. Ook hij wil de zaak in de Ardennen niet zomaar laten vallen. “We hebben er onze vaste klanten en die wil ik niet in de steek laten. We hebben daar ook veel tijd en werk ingestoken. Het zou zonde zijn om dat op te geven”, staat te lezen in Tv Familie.

De beslissing zal dus nog niet meteen vallen en het ziet ernaar uit dat het laatste woord hierover nog niet is gevallen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today