10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Opvallende schuldbekentenis van Bart Kaëll: “Ik was dronken”

Opvallende schuldbekentenis van Bart Kaëll: “Ik was dronken”

Foto: VTM

We hebben allemaal wel herinneringen die we liever zouden vergeten. Voor Bart Kaëll, Vlaams schlagerzanger en wederhelft van Luc Appermont, is een dronken avond uit zijn verleden daar één van.

“We waren met z’n allen op stap geweest in Oudenaarde”, vertelt hij aan Billie, de weekendbijlage van De Gazet Van Antwerpen. “De drank vloeide rijkelijk en we amuseerden ons kapot. Ik vond het blijkbaar allemaal erg leuk en in mijn dronken toestand belandde ik op het dak van een auto van een vriendin. Ik begon te dansen en  – hoe kan het ook anders – de omstaanders te entertainen”, geeft Bart schoorvoetend toe. “We hadden dolle pret met z’n allen. De avond ging daarna gewoon verder en we keerden huiswaarts.”

De volgende dag kreeg Bart plots telefoon van zijn vriendin. “Ik nam de hoorn van de haak en ze vertelde me dat heel haar dak vol deuken zat door mijn capriolen. De realiteit drong tot me door en ik schaamde me enorm voor mijn fratsen. Sindsdien probeer ik er altijd op te letten dat ik niet dronken wordt. Als mensen beginnen lallen en niet meer uit hun woorden geraken door dronkenschap, vind ik dat echt génant.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today