6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Geen derde kind voor Gert Verhulst: “die ruzies waren legendarisch”

Gert Verhulst geeft in Dag Allemaal toe dat er geen derde kind meer komt. Een broertje of zusje voor Marie en Viktor? Dat zit er niet meer in. Twee kinderen vindt de Studio 100-baas ‘net genoeg’. “Ik ben heel tevreden,” klinkt het bij Gert.

De ruzies tussen Marie en Viktor in hun kinderenjaren zullen daar allerminst vreemd aan zijn. “Die ruzies waren legendarisch,” herinnert Gert zich. “Jullie maakten zóveel ruzie,” vertelt Gert aan Marie. “Dat was verschrikkelijk.”

Alles werkelijk álles maakten Marie en Viktor ruzie. “Dat waren heel vermoeiende periodes in ons leven. Als we nog een derde kind hadden gehad, was dat helemaal een ramp geweest.”

Marie legt het probleem volledig bij haar broer. “Eigenlijk was het probleem vroeger dat ik Viktor wel leuk vond, maar hij mij niet,” aldus Marie in Dag Allemaal. Sinds ze wat ouder zijn, zijn Viktor en Marie trouwens beste vrienden geworden.

“Sinds wij apart wonen en elkaar minder zien, zijn we elkaar meer gaan appreciëren,” klinkt het bij Marie Verhulst. Ondertussen zijn ze beste vrienden geworden en vertellen ze elkaar alles.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today