-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Kato door haar vader in de steek gelaten

Kato Callebaut
Foto: Fonny Gijsels

Kato Callebaut en Tom Dice hebben als The Starlings nog maar net hun debuutalbum losgelaten op de Vlaming. “Don’t Look Back” wordt alvast goed onthaald en achter de gevoelige liedjes schuilen soms heftige verhalen.

Het nummer “Who I Become” gaat over de vragen die Kato heeft over haar biologische vader. “Dat nummer gaat over het feit dat ik mijn biologische papa niet ken. Hij is weggegaan bij mijn mama toen ik nog heel jong was, ik denk nog geen één jaar oud. Ik dus geen enkele herinnering aan hem. Ik heb hem nooit gezien is gekend. De vraag waarom hij is weggegaan heeft hij jaren achtervolgd,” getuigt Kato in Dag Allemaal.

Vooral als tiener was Kato ermee bezig. “Je hebt bepaalde karaktertrekken en je weet nooit honderd procent zeker waar die vandaan komen. Ik heb lang met mezelf in conflict gelegen daar over.”

Ondertussen heeft Kato het hoofdstuk afgesloten. Op een gegeven moment heeft ze de knop kunnen omdraaien en heeft ze beslist dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt. “Je beslist zelf wie je wordt,” aldus Kato, die geen behoefte meer heeft om te weten wie haar biologische vader is.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today