14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Gene Thomas: “Nee, zij was zeker niet jaloers”

Gene Thomas
Foto: Gwenny Eeckels

Op 22 augustus bereikte zanger Gene Thomas de kaap van 50. Dat was dus zeker reden voor een feestje ten huize Thomas-Verbeke. Al werd het toch een 50ste verjaardag met hier en daar wat pijn door hardnekkige nierstenen.

Dat hij Zomerhit niet heeft gewonnen, dat vond Gene dan weer niet zo erg. “Ik was gewoon al blij dat ik genomineerd was voor Zomerhit. Niet geschoten is altijd mis. Het was fijn dat ik er nog eens bij was”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar ook bij ‘Tien Om Te Zien’ was Gene van harte welkom, hetzij wel om een oud nummer te komen brengen.

“Het was de max om nog eens op dat podium te mogen staan. Hoeveel avonden we in Blankenberge gesleten hebben…. Dat waren geweldige tijden. IK heb Sheila E en Kim Wilde ontmoet, duizenden handtekeningen uitgedeeld… het waren soms lange dagen. Als je pech had moest je er al om 10 uur zijn en kon je pas om 23 uur weer weg.”

Wie ook goede herinneringen heeft aan ‘Tien Om Te Zien’ is Kristel Verbeke, de vrouw van Gene en ex K3’tje. “Kristel was gelukkig niet jaloers dat zij er niet nog eens mocht staan. Het zal wel zijn dat ze met een blij hart terugkijkt op die periode, maar ze gunt mij dit van harte.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today