-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Tine Priem: “We lijken soms nog even verliefd als in het begin”

Foto: VRT

Een maand vakantie, het klinkt als muziek in de oren. ‘Thuis’-actrice Tine Priem genoot er volop van en trok op huwelijksreis naar Cuba, samen met haar man. En dat was voor herhaling vatbaar.

“Ik heb in Cuba de tijd van mijn leven gehad. We hebben in hotels geslapen, maar ook bij mensen thuis gelogeerd. Het is veel toffer om aan de lokale bevolking zelf te vragen wat de must-sees zijn. Liever dat dan de hotspots te frequenteren die een glossy reisgids heeft opgelijst”, lacht Tine in Primo.

De reis naar Cuba was een uitgestelde huwelijksreis voor Tine. Het is al twee jaar geleden dat Tine in het huwelijksbootje is gestapt.

“Die qualitytime aan de andere kant van de wereld heeft Tom en mij echt deugd gedaan. We hebben weer leuke, nieuwe dingen van elkaar ontdekt. In de zee hebben we liggen spelen als twee verliefde pubers”, lacht Priem.

Tine en Tom zijn al zeven jaar samen, maar soms lijken ze nog altijd even verliefd zoals in het begin toen ze elkaar voor het eerst ontmoeten. “Onze huwelijksreis heeft – echt waar – voor een extra vernislaag op onze relatie gezorgd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today