10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Gerard Lenorman komt naar het Kursaal Oostende

Gerard Lenorman
© Kursaal Oostende

Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat Monsieur Gerard Lenorman zijn allereerste album uitbracht. En dàt wil hij tesamen met zijn Belgische fans vieren met een uniek concert in de mooiste concertzaal aan zee: Kursaal Oostende.

Het zal de immer good looking Lenorman beslist lukken om iedereen luidkeels te laten meezingen. Denk maar aan klassiekers als ‘Si j’étais président’, ‘Voici les cles’ en het onsterfelijke ‘La ballade des gens heureux’. Zijn ijzersterke liveband onderbreekt zowaar de vakantie in Frankrijk om erbij te zijn in Oostende.

Om het Franse plaatje een Belgische touch te geven, de avond voor onze nationale feestdag, scherpt Sandra Kim de stembanden. Met haar eigen live band zorgt de jongste winnares ooit van het Eurovisiesongfestival voor een gegarandeerde, sublieme warming up. Mademoiselle ‘J’aime la vie’ brengt een stomend concert met alleen ‘all time favourites’ waardoor Kursaal Oostende meteen in de juiste stemming zit voor de hoofdact van de avond : Monsieur Gerard Lenorman.

Praktisch

Zin in een avondje Franse Chansons op een zwoele zomeravond in juli? Kursaal Oostende verwelkomt je op 20 juli voor één van de topnamen uit de Franse muziekgeschiedenis. Tickets en info www.ticketmaster.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today