7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Platenlabel Steve Tielens tekent Paco Garcia en Steven Lambert!

Steve Tielens
© S.T.-Records

S.T.-Records, het platenlabel van Steve Tielens pakt uit met een unieke samenwerking.  Paco Garcia en Steven Lambert tekenden vandaag bij het label en brengen binnenkort een eerste single uit.

De nieuwe zomersingle van het duo Paco Garcia en Steven Lambert, ‘Ik Dans Als Ik Jou Zie’, wordt uitgebracht op het platenlabel van ambiancekoning Steve Tielens.  De single wordt op maandag 30 april voorgesteld aan pers en publiek in Heusden Zolder.

Het heeft er alle schijn van dat ‘Ik Dans Als Ik Jou Zie’ deze zomer heel vaak te horen zal zijn.  Het nummer heeft een aanstekelijk Zuiders ritme.  Ook de combinatie tussen het Nederlands van Steven Lambert en het Spaans van Paco Garcia geeft het nummer dat tikkeltje meer.

‘Ik Dans Als Ik Jou Zie’, de nieuwe single van Steven Lambert en Paco Garcia, wordt binnenkort als download uitgebracht op S.T.-Records.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today