10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Gers Pardoel lanceert oorwum ‘Lila Lakens Van Satijn’

Gers Pardoel

Wie dacht dat ‘Ma Chérie’ een aanstekelijke oorwurm was, mag zich met ‘Lila Lakens van Satijn’ zéker voorbereiden op dagenlang neuriën.

Het is de tweede single van het nieuwste album van Gers Pardoel ‘Voor M’n Kids’, dat hij in oktober lanceerde. ‘Lila Lakens van Satijn’ heeft een vlot meezingbaar refrein en een opvallend intieme tekst, waarmee de Nederlandse rapper een gevoelige kant van zichzelf toont. En net als zijn grootste hits als ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’, kreeg ook dit nummer een ‘typisch-Gers-deuntje’, waardoor het bijna onmogelijk is om niét te bewegen op de muziek.

Gers Pardoel heeft met ‘Voor m’n Kids’ zijn derde top 10-album te pakken, en zijn hoogst piekende tot nu toe. Op de dubbel-cd staan een heleboel nieuwe nummers én zijn populaire covers uit het vtm-programma ‘Liefde Voor Muziek’.

Op 17 en 18 maart, vult Gers maar liefst twee keer de Lotto Arena. De tickets voor z’n twee grote solo-concerten in België waren in snel tempo allemaal de deur uit. Wil je Gers Pardoel aan het werk zien in België en kon je geen ticket kon bemachtigen voor de Lotto Arena? De populaire Nederlandse rapper heeft een goedgevulde agenda. De komende maanden staat hij op het podium van heel wat festivals zoals Wild in ’t Park (Herent), Gladiolen (Olen), Beachland (Blankenberge), Suikerrock (Tienen) en Buitenbeenpop (Leopoldsburg). De volledige agenda vind je hier.

Ontwaak met Gers op de Meir

Altijd al willen ontwaken naast Gers Pardoel om dan ’s ochtends muzikaal gewekt te worden? Radiozender MNM geeft fans van Gers de kans om op 2 maart naast hem wakker te worden tussen Lila Lakens van satijn, en dat tijdens een speciale radio-uitzending op de Meir in Antwerpen. Die ochtend wordt ook zijn nieuwste single gelanceerd.

Alle info (en inschrijven voor de wedstrijd) vind je hier.  ‘Lila Lakens Van Satijn’ kan je beluisteren op Spotify.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today