9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 februari 2023

Gert Verhulst: “Ik ben bescheidener geworden”

Foto: Play4

Toen presentator Gert Verhulst heel wat jaren geleden werd geweigerd aan het conservatorium zag de jonge Verhulst zijn toekomst in duigen vallen. Hij had geen plan B en vulde dat zwarte gat dan maar op met zijn legerdienst.

“Nog voor ik vertrok toonde mijn moeder een advertentie dat de BRT presentatoren zocht voor een jeugdprogramma. Ik deed auditie en ze namen me aan. Ineens kwam mijn droom plots toch uit”, zegt Gert in Dag Allemaal.

Maar geweigerd worden aan het conservatorium was voor Gert ook een belangrijke les. Zijn hoogmoed nam nooit nog zo’n vorm aan en eigenlijk zou hij de jury nu dankbaar kunnen zijn.

“Ik steek nog altijd mijn nek uit, maar ik ben veel bescheidener geworden, al kom ik niet altijd zo over. Ik ben onzekerder dan de meeste mensen denken.”

Gert had toen nooit durven denken dat hij nog zo’n verhitte discussie op de nek zou halen zoals toen na de eerste aflevering van ‘De Tafel Van Vier’. “Ik vrees trouwens dat ik me nog wel eens zal laten gaan als een onderwerp me raakt. Dat mag ook. Net zo maak ik het verschil met andere praatprogramma’s.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today