9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Nathalie Meskens: “Ik trok op mijn veertiende naar Parijs”

Nathalie Meskens
Foto: Photo News

Wanneer Nathalie Meskens op televisie verschijnt, zie je haar stralen van kop tot teen. De presentatrice zit de laatste jaren bijzonder goed in haar vel en is gelukkig met haar partner en twee kinderen.

Loé en Lima zijn nog maar 13 maanden en 2,5 jaar, maar Nathalie houdt al haar hart vast voor de puberteit. Zelf was ze niet meteen de makkelijkste puber om mee samen te wonen.

“Ik ben ooit eens naar Parijs getrokken om er op straat te gaan zingen. Ik was een jaar of 14. Ik zat in een a-capella groepje met twee vriendinnen – het was de tijd dat Laïs zeer populair was – en we droomden ervan om de Franse hoofdstad te bezoeken. Maar ja: hoe moesten we dat betalen? Door op straat te gaan zingen! Met dat geld konden we ons eten en een kamer betalen. Zo gezegd zo gedaan: we hebben voor de Notre-Dame gezongen, in een museum, in metro[1]stations… En we verdienden er aardig onze cent. Het was fantastisch”, blikt Nathalie terug in Primo.

Maar mochten haar kinderen hetzelfde idee hebben, dan zou ze het toch niet zomaar toelaten. “En daarmee wil ik niet zeggen dat mijn mama niet verantwoordelijk was of zo. Integendeel. Ik was gewoon heel matuur en daarom kon het voor haar.”

We leven ondertussen in een heel andere tijd en Nathalie moet toegeven dat ze soms wat bezorgd is om haar kinderen. “Al valt het beter mee dan ik had verwacht. Ik heb behoorlijk lang getwijfeld om aan kinderen te beginnen,  net omdat ik bang was om voortduren ongerust te zijn. Maar tegenwoordig volg ik gewoon het karakter van mijn kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today