8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Gert Verhulst: “Papa, we wilden dat zo graag”

Foto: Joel Hoylaerts - Photo News

De vrouwen van Gert Verhulst, het zijn er minder dan je eigenlijk zou denken. Er wordt heel vaak lacherig over gedaan, maar het is niet dat Gert alle vrouwen in Vlaanderen heeft versleten. Integendeel.

“De affaire met Karen heeft, denk ik, drie of vier jaar geduurd. Ze zei onlangs dat ik er ben tussengekomen terwijl zij iets met Regi had. Maar je kan ook zeggen dat ik iets had met mijn vrouw en dat Karen ertussen is gekomen”, vertelt Gert aan Dag Allemaal.

Door te scheiden van de moeder van zijn kinderen, werd het meteen een pak zwaarder voor Gert. Maar hij zag zijn kinderen vaker dan vroeger.

“Maar het was niet simpel. Ik woonde aan de Vlaamse kaai in Antwerpen en Viktor en Marie gingen naar school in Kapellen. Ik vertrok om 7 uur ’s morgens en als alles goed ging, was ik om 9u 30 op mijn werk, waar ik om 14 uur weer weg moest.”

Gert deed alle moeite van de wereld voor zijn kinderen en allemaal opdat er ook niet geroddeld zou worden. “Hij zit zeker weer bij die rosse van K3’. Vele jaren later zeiden Marie en Viktor: ‘Papa, wij wilden zo graag naar de nabewaking, maar dat kon niet, jij stond ons altijd op te wachten”, lacht Gert.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today