-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Nicole en Hugo: “Die drang is er niet meer”

Nicole en Hugo
Foto: PhotoNews

Nicole en Hugo stonden altijd samen op het podium. Nu het wat minder goed gaat met Nicole hebben de twee moeten besluiten dat samen optreden er niet meer in zit en niet meer zal inzitten. Hugo moet dan ook toegeven dat hij het wel behoorlijk hard mist.

“Tot aan de covidperiode namen we nog wekelijks ons repertoire door. Ook al waren we officieel in 2015 al met optreden gestopt, we zijn altijd samen blijven zingen. Na corona is dat stilaan verwaterd. En plots werd die verschrikkelijke ziekte bij Nicole vastgesteld”, zucht Hugo in Primo.

De drang om samen te zingen is er niet meer en Hugo wil zijn vrouw zo weinig mogelijk belasten. “Het is wat het is. Ik mis het zeker, het optreden samen, maar ik heb me erbij neergelegd. Het is mooi geweest. We hebben een heel mooie carrière uitgebouwd.”

Tot nu toe vergezelt Nicole haar man naar elk project wat hij op de planning heeft staan. Zo was ze elke voorstelling mee tijdens de speelperiode van ‘Spook Van de Operette’, dat speelde in oktober in Antwerpen.

“Mocht ze me niet meer willen vergezellen naar nieuwe activiteiten dan stop ik meteen. Ze moet gewoon bij me zijn, ik moet gewoon zeker zijn dat er thuis niks kan gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today