12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Gert Verhult en James Cooke blikken terug op 2018

Gert Last Year
© VIER

Gert Verhulst en James Cooke hebben hun dancing shoes nog niet goed en wel uit of ze mogen zich alweer feestelijk uitdossen voor een gloednieuwe en vooral hartverwarmende week Gert Last Year.

In hun kasteel in Stoumont gaan ze niet op zoek naar stille nachten of naar wat kijkers verwachten. Wel naar het hart, de ziel en het voorbije jaar van hun zeer welgekomen gasten. Dat zijn onder andere Tom Waes, Bart Tommelein, Jonas Geirnaert, Herman Brusselmans, Kat Kerhofs, Tim Van Aelst, Niels Destadsbader, Sabine Hagedoren, Lynn Van Royen, Jan Verheyen, Julie Mahieu, Koen Naert, Timtation, Matteo Simoni, Steven Van Herreweghe en nog vele anderen.

Maar Gert en James hun aandacht gaat deze week ook specifiek uit naar een ziekte van deze tijd. Dit jaar nog gaven meer dan de helft van de Belgen aan zich soms tot altijd eenzaam te voelen. Vooral bij jongeren blijkt de impact van eenzaamheid niet te onderschatten.

Onze gastheren roepen daarom ook iedereen in Vlaanderen op om een buur, een familielid, een kennis of totaal onbekende te verrassen met een bezoekje, een fijn geschenk of een onverwacht uitje. De bijzonderste initatieven krijgen een plekje in de show én in het publiek van Gert Last Year.

Om Vlaanderen volgende week warm te maken voor de kerstperiode worden kosten noch moeite gespaard. Zo leggen Gert en James een heuse ijsbaan aan voor de kasteelpoorten en versieren ze maar liefst achtendertig kerstbomen. Ook de meer dan drie kilometer kerstverlichting zal hartje Stoumont doen oplichten als nooit tevoren.

Voeg daar nog de kroketten van Annie – aka De Beste Kokkin ter Wereld – bij, een bereslechte wifi-ontvangst en wat onverwachte sneeuwpret en Gert Last Year wordt weer een week om nooit te vergeten.

Gert Las Year, het jaar gebald, vanaf maandag 17 december om 20u35 op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today