16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Winter slaat toe in showbizzland: Frans Bauer ziekt te bed!

Frans Bauer
© RV

Op doktersadvies moet Frans Bauer vanavond afhaken voor Magisch Mooi, de kerstshows die hij doet tesamen met Garry Hagger, de Zuid Afrikaanse popzangeres Nádine en de Holland Show Band.

De populaire Nederlander voelde zich zaterdagavond na een uitverkochte show in Zelzate al wat zwakjes en de dokter stelde zondagochtend een infectie aan de luchtwegen vast. “In bed blijven” klonk het en vervolgens moest de show in Salons Mantovani, zondagavond om 19u00 gepland, geannuleerd.

Erg jammer als we de reacties op de eerste twee shows in oogopslag nemen want Garry Hagger schittert in de show op nooit eerder vertoonde wijze, Nádine’s stem klinkt “magisch mooi” en Frans zet de kers op de taart met liedjes zoals alleen hij ze op een volkse manier kan brengen. Met z’n allen duimen voor Frans zodat de shows in Leuven, Oostende, Genk en Antwerpen volgend weekend kunnen doorgaan.

Kaartjes van vanavond worden terugbetaald of kunnen ingeruild worden voor één van de andere voorstellingen. Extra informatie : info@magischmooi.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today