7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Ghost Rockers verzamelen hits op nieuw album!

Ghost Rockers
© Studio 100

‘De Favoriete Hits’, de allernieuwste albu van de Ghost Rockers werd samengesteld door hun trouwste fans. Zing en dans mee met hun 15 grootste hits en leef je helemaal uit op de vijf extra karaoke nummers. Vanaf vandaag is het nieuwe album overal verkrijgbaar en te beluisteren op Spotify.

Naar aanleiding van een oproep van de Ghost Rockers via social media konden de fans hun drie favoriete Ghost Rockers-hits inzenden en zo kwam de tracklist van dit album tot stand. De fans die meegewerkt hebben worden allemaal vermeld in het cd-boekje. En de favoriete hits zullen de fans kunnen horen tijdens de komende Ghost Rockers-concerten op 15 en 16 september in Antwerpen.

Goed nieuws voor iedereen die de avonturen van de Ghost Rockers opnieuw wil beleven! Ketnet zendt namelijk deze zomer alle seizoenen opnieuw uit.

Concerten

Na het uitverkochte ‘Ghost Rockers on Tour’ hebben Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy nog meer goed nieuws. Op 15 en 16 september 2018 keren zij terug naar Antwerpen voor twee concerten waar zij hun allergrootste hits zullen brengen! De stoere locatie ‘de Shop’ zal plaatsmaken voor “Ghost Rockers in Concert” en zal bestaan uit alleen maar staanplaatsen. Dus wees er maar zeker van dat er goed gedanst, geswingd en gerockt kan worden!

Tickets en info via studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today