15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 17 mei 2022
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 17 mei 2022

Het Witte Paard maakt zich op voor een zomer vol D.I.S.C.O.

het witte paard
© Het Witte Paard

De zomer staat weer voor de deur. In Het Witte Paard is het daarom traditiegetrouw weer tijd voor een spiksplinternieuwe revueshow. Van 11 juli tot en met 3 september 2018 is de legendarische revuetempel opnieuw ‘the place to be’.

Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 een nummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O. Het nummer Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren. Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain’s got Talent. Samen met Duo Farello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.

Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt. Ambiance gegarandeerd!

Voor het eerst blijft Het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan u in het Witte Paard ook terecht voor een aantal unieke dinnershows.

Voor meer informatie kan je terecht op de vernieuwde website www.witte- paard.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today