18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Gilles Van Bouwel terug vrijgezel

Gilles Van Bouwel
© VIER

VIER-gezicht Gilles Van Bouwel en zijn vriend Thomas vormen niet langer een koppel.  Het koppel was drie jaar samen en zijn naar eigen zeggen in de beste verstandhouding uit elkaar gegaan.

Drie jaar geleden leerden Thomas en Gilles elkaar kennen bij gemeenschappelijke vrienden.  Gilles was toen nog een nobele onbekende, want dat was voor z’n deelname aan De Mol en De Slimste Mens Ter Wereld.

Een jaar geleden vertrok Thomas voor acht maanden op reis door Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië.  Thomas vertrok met vrienden, Gilles bleef thuis.  “Ik was al heel lang op de hoogte van Thomas zijn plannen, dus ik was voorbereid. En ik heb met De Mol zo’n zotte ervaring meegemaakt in Zuid-Amerika. Ik wilde hem deze ervaring echt niet ontzeggen. Als koppel moet je elkaar zoiets gunnen”, zei Gilles ooit in een interview.

Eind vorig jaar was Thomas weer thuis en leek de relatie de acht maanden lange reis te hebben overleefd.   “Het voelt alsof Thomas nooit is weggeweest. Da’s een goed teken”, zei Gilles. “Ik heb Tomas wel hard gemist. Maar gelukkig hadden we voortdurend contact via FaceTime. En ik heb mij in die maanden ook volledig op mijn werk bij Woestijnvis gestort.”

 

Geheel onverwacht voor de buitenwereld is er nu toch een einde gekomen aan hun relatie.  De breuk wordt bevestigd door VIER:  “We wensen geen extra commentaar te geven. De breuk is nog pril”, klinkt het. “Maar Gilles en Thomas zijn wel in goede verstandhouding uit elkaar gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today