5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024

Will Tura en zijn Jenny al 45 jaar Vlaanderens gelukkigste showbizzkoppel

Will Tura
© Medialaan/VTM

Het begin van de jaren ’70 waren niet alleen muzikaal een hoogtepunt.  In 1971 leerde Tura Jenny Swinnen kennen waarmee hij op 21 maart 1973 in het huwelijksbootje stapt.  

Tijdens een privéfeestje van zijn producer Jean Klüger in 1971 leert Will Tura Jenny Swinnen kennen.   Jenny herinnert zich dat ze eerst niet echt onder de indruk was van de populaire zanger. “Ik weet dat ik toen ‘meneer’ zei. Hij deed zijn best. Maar ik wou nooit een eerste stap zetten. Dat moest hij doen. Hij was een knappe man, maar ik was niet meteen verliefd,” zegt Jenny. Maar uiteindelijk worden de twee toch verliefd op elkaar en twee jaar later, op 21 maart 1973 stappen de twee in het huwelijksbootje.

Uit liefde voor zijn Jenny ruilt Will Tura zijn ‘Verre Veurne’ in tegen Brussel, waar de twee zich settelen.  In 1974 wordt hun eerste kindje geboren; David.  Een jaar later komt de kleine Sandy ter wereld.  Het huwelijksgeluk van Will en Jenny is compleet.  Will vertelt over wat hij ziet als het geheim van hun huwelijk. “Ze heeft altijd goed gedoseerd. Ze was altijd een vrouw die wist wat ze wou, maar me nooit vleide. Ik was Arthur Blanckaert voor haar, en niet Will Tura.”

“Tegenwoordig gaan zoveel huwelijken kapot. Wat dat betreft, heb ik heel veel geluk gehad. Ik geloof nooit dat ik een vrouw zou vinden bij wie ik me zo goed zou voelen als bij Jenny”, vertelde Will Tura ooit in een interview.

Langs deze weg willen we Will en Jenny alvast een heel gelukkige 45ste huwelijksverjaardag toewensen!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today