7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Give away Sunday: Win het album ’30’ van Niels Destadsbader! ( Afgelopen )

Niels Destadsbader
© Christof Desmedt

Afgelopen week stelde Niels Destadsbader zijn nieuwe album ’30’ voor in Kortrijk. En omdat we jullie van deze superplaat willen laten meegenieten, geven we graag 5 exemplaren kado!

Niels heeft de afgelopen tijd in alle rust aan nieuw materiaal gewerkt. Nu ‘Liefde voor muziek’ stilaan op zijn einde loopt, leek afgelopen woensdag het uitgelezen moment om het nieuwe album op de markt te brengen.

’30’ bevat veertien tracks.  Onder meer ‘Tokio’ en ‘Verover mij’ uit ‘Liefde voor muziek’ zullen er alvast zeker opstaan. Net als de hitsingle uit dat programma, ‘Ik ben van’t stroate’, de volgens Destadsbader ideale opvolger van ‘Skown Meisken’. Natuurlijk is ook Niels zijn recente single, ‘Tranen met tuiten’ op het album te vinden.  Daarnaast was er onder meer nog ruimte voor een samenwerking met Sarah Bettens.

Win ’30’ van Niels Destadsbader

Wij geven met veel plezier 5 exemplaren van het het album ‘30’ weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Niels Destadsbader was destijd presentator van een dansprogramma op VTM. We weten graag in welk jaar dat was en hoe dat programma heette.
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 20 juni 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today