14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

John Terra krijgt meer tijd voor muziek

John Terra
© Christof Desmedt

John Terra zetelde afgelopen jaren in de besturen van VLAPO en SABAM.  VLAPO verliet hij al een tijdje terug en ook aan zijn avontuur bij SABAM kwam afgelopen week een einde. “Ik krijg opnieuw meer tijd voor de muziek,” aldus John.

John Terra componeerde in de loop van zijn carrière voor heel wat artiesten.  Ook zetelde hij in de raden van bestuur van VLAPO en SABAM. Logisch dat je haast zou vergeten dat de man ook nog een begenadigd zanger is.

Afgelopen week nam John Terra, na 15 jaar afscheid van SABAM. “Ik ben blij dat ik de afgelopen 15 jaar heb kunnen meewerken aan de verdediging van het auteursrecht. Ik wil iedereen op Sabam danken en alle leden die hun vertrouwen gaven om mij te steunen,” laat John op Facebook weten.  John wordt bij SABAM opgevolgd door Tom Kestens.  Terra is ervan overtuigd dat Kestens zijn werk op een goede manier zal verder zetten.

Voor de fans is er trouwens heel goed nieuws.  Door SABAM te verlaten krijgt John Terra nu meer tijd voor zijn eigen zangcarrière.  Van zijn platenfirma kreeg hij afgelopen week groen licht voor de opnames van een nieuw album.  En uiteraard blijft hij ook als tekstschrijver en producer aan het werk voor zijn collega’s! s

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today