5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Goedele Liekens overvallen: “Ik had helemaal niks meer”

Goedele Liekens
Foto: DPG Media

Goedele Liekens keek zo hard uit naar haar trip naar Oostenrijk, waar ze zou gaan skiën. Maar die trip draaide iets anders uit dan ze had gedroomd. Op weg naar de luchthaven stopte ze even bij een winkel en terwijl ze weg was, waren twee mannen haar auto aan het leegroven.

“Mijn auto was nochtans op slot, maar ik zag dat ze het portier aan de passagierskant geforceerd hadden. Volgens de politie hebben die bandieten met een scanner gezien dat er elektronica in mijn koffer zat”, begint Goedele haar verhaal in Dag Allemaal.

En hoewel Goedele altijd tegen haar dochters zegt dat ze niet mogen beginnen roepen en zich verweren, deed Goedele het nu zelf toch. Gelukkig met een goede afloop. De bandieten gebruikten geen geweld of wapens.

De boeven gingen er met de koffer vandoor en op slag had Goedele geen spullen meer voor op reis. “In die koffer zat alles wat ik op reis nodig had: mijn iPad, mijn kleren, zelfs mijn medicatie. Ik had zelfs geen onderbroek meer.”

Goedele wist toch haar vlucht te halen en vertrok dan maar zonder bagage. “Ik heb alles ter plaatse opnieuw moeten kopen. Het was nog een heel gedoe om mijn medicatie vast te krijgen. Ik moest naar de dokters bellen voor een voorschrift dat dan naar mij werd gemaild. Pas daarna kon ik naar de apotheker. Maar eind goed al goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today