5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Tom Waes: “Ik heb aan de noodrem moeten trekken”

Foto: Peter De Smedt

Het is altijd al druk geweest voor Tom Waes. De presentator is vaak bezig met meerdere programma’s tegelijk en hij holt vaak van het één naar het ander. Hij moet er altijd over waken dat hij niet afstevent op een burn-out.

“Een paar jaar geleden heb ik zoveel programma’s door elkaar gemaakt, dat ik aan de noodrem moest trekken. Ik werk nog altijd even hard, maar altijd in afgebakende blokken. Dat heeft me veel opgeleverd”, legt hij uit in Humo.

Tom probeert om af te leren op alles ‘ja’ te zeggen en dat is niet altijd makkelijk. Het gaat immers niet altijd over goesting, maar over grenzen stellen. Je hoeft tenslotte niet overal bij te willen zijn.

Maar op een deelname aan ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ zei Tom dan weer wel ja. Al had hij daar misschien beter wel twee keer over nagedacht.

“Mijn gebrek aan voorbereiding was duidelijk af te lezen aan mijn prestatie. Maar het is tekenen voor mijn ommezwaai: zo’n quiz was opeens, met alle respect voor Erik en zijn ploeg, totaal onbelangrijk. Ik heb me voor één keer niet competitief opgesteld. Ik zou zeggen dat dat tegen mijn natuur is, maar ik heb oprecht het gevoel dat mijn natuur gekanteld is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today