18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Goedele Liekens vliegt er weer in

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Het zijn emotionele tijden voor Goedele Liekens. Dochter Merel trekt naar Zuid-Amerika voor een rondreis en dochter Céleste gaat naar Londen om er te studeren. Dat haar dochters het huis verlaten maakt Goedele Liekens weemoedig. Een tijdje geleden werd er bij Goedele huidkanker vastgesteld, een periode waarin Céleste en Merel hun mama niet alleen wilden laten. Nu de huidkanker onder controle lijkt te zijn, is het tijd om hun vleugels uit te slaan.

Goedele is haar dochters heel dankbaar voor alle goede zorgen van de afgelopen maanden. Hoewel ze haar dochters weinig tot last wou zijn, had ze haar dochters ook nodig. “Een moeder hoort voor haar kinderen te zorgen en niet omgekeerd”, vertelt Goedele aan Dag Allemaal. Goedele probeerde zoveel mogelijk te verzwijgen over haar ziekte tegen Céleste en Merel. Maar dat was buiten hen gerekend. Zij gingen kijken in hun mama’s mail en gsm om op de hoogte te blijven van de situatie.

Ondertussen gaat het beter met Goedele en komt ze er langzaam maar zeker terug bovenop. Deze zomer trok ze nog naar Spanje voor een aanvullende therapie die haar immuunsysteem een boost moest geven en ze zette ook haar carrière als tv-maker en politica even aan de kant. Maar Goedele is klaar om er bij de start van het parlementaire jaar weer in te vliegen.

Succes Goedele!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today