22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Fabrizio Tzinaridis laat zijn nieuwe ‘ik’ zien

Fabrizio Tzinaridis leerden we kennen als één van de knappe verleiders uit ‘Temptation Island’. Een van de kandidaten doopte hem al snel om tot ‘kleurplaat’, maar Fabrizio stond zijn mannetje. Na Temptation Island begon hij een relatie met verleidster Pommeline Tillière. Een relatie die jammer genoeg voor het koppel niet standhield. Binnenkort zien we hem als vrijgezel op zoek gaan naar de ware liefde in ‘De Bachelor’.

Ondertussen zijn we een aantal jaar na ‘Temptation Island’ en Fabrizio voelt zich beter dan ooit. En dat deelt hij graag met zijn volgers op Instagram. “Iemand zei lacherig dat ik me als een wannabe goeroe gedraag”, lacht hij in Tv Familie. “Daar lig ik niet wakker van. Mensen die het beter doen in hun leven, snappen de boodschap die ik wil overbrengen maar al te goed. Ze houden zich niet bezig met mensen af te kraken.”

Fabrizio beseft dat hij heel erg veranderd was door de slechte invloeden van buitenaf. Die heeft hij nu uit zijn leven gebannen en hij heeft een heel andere kant van zichzelf naar boven gehaald. “Ik vreesde dat ik er anders niet zou bij horen, weet je wel. Dat ik niet cool genoeg bevonden zou worden.”

Er zijn 2 factoren die ervoor gezorgd hebben dat Fabrizio aan zichzelf is beginnen werken. “Vanwege de lockdown kon ik niet werken in mijn tattoozaak en aan mijn toenmalige relatie kwam een einde. Die twee factoren hebben er dus voor gezorgd dat ik veel tijd had om aan mijzelf te werken”, aldus Fabrizio.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today