4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Goedele Liekens weer vrijgezel: “je bent geen leuke partner als je kanker hebt”

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Goedele Liekens praat in Gazet van Antwerpen openhartig over haar strijd tegen kanker. Zo zat Goedele in een relatie toen ze het zware verdict te horen kreeg, maar ondertussen gaat de seksuologe weer als vrijgezel door het leven.

“We zijn momenteel met drie vrijgezelle vrouwen thuis”, onthult Goedele in het dagblad over zichzelf en haar twee dochters. “Dat is heel plezant, samen barbecueën en zo.”

Goedele Liekens: “Ik zat in een relatie toen ik ziek was. Maar je bent geen leuke partner als je kanker hebt. Je ziet er niet uit, je moet overgeven, ligt uitgeput op de bank… Psychologisch is het ook zwaar, we moeten daar écht meer aandacht voor hebben”, benadrukt Goedele in Gazet van Antwerpen.

Goedele geeft toe dat dat zeker meegespeeld heeft: “Je bent niet meer die vrolijke vrouw van ervoor die bruist van de energie. Toen ik ziek was, kon ik niks. Ik was soms echt vervelend, ik lag te huilen, ik bewoog amper en mijn humeur zakte geregeld onder nul”, vertelt Goedele Liekens over die zware periode.

“Als er dan een escape is naar de vrolijke, oppervlakkige pret, weg van die miserie: dansen op tafel, bootje varen, paard in de gang… Ik begrijp dat. Iedereen heeft recht om te kiezen voor zijn eigen geluk”, kijkt Goedele Liekens nuchter naar haar relatiebreuk in Gazet van Antwerpen

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today