18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Gordon slaat een nieuwe weg

Afgelopen weekend zagen we Gordon voor het eerst als jurylid in ‘K2 zoekt K3’. Samen met zangeres Ingeborg werd Gordon in de ‘kijkbox’ geplaatst. Daarin moeten ze de kandidaat beoordelen op wat ze zien, en of iemand een potentieel K3’tje zou kunnen worden. Dat leverde hem heel wat kritiek op. De zanger zou te veel beoordelen op uiterlijk en hoe iemand eruit zag. Voorlopig woont de zanger nog in Nederland, maar daar komt in oktober verandering in. Dan verhuist de zanger naar Dubai en zal hij elk weekend voor de studioshows naar ons land vliegen. “‘Ik land ’s middags op Zaventem, ’s avonds is er de uitzending en de volgende ochtend vlieg ik weer terug naar Dubai. Lekker pittig.”, lacht Gordon in Dag Allemaal.

Dat de zanger naar Dubai verhuist is een bewuste keuze. Hij huurt er al een jaar een prachtige penthouse op het Palm-eiland. Maar nu heeft Gordon de stap gezet om er zelf iets te kopen. “Ik heb altijd wel dingen gedaan waarvan iedereen zei: ‘Moet je dat nou wel doen?’. Dat was ook zo toen ik zeven jaar geleden een restaurant begon. Ik heb er nu drie. Ik wist wel zeker dat ik nooit in Nederland zou eindigen.” Dat Gordon naar Dubai verhuist heeft vooral te maken met het feit dat de zanger zich niet meer op zijn gemak voelt in Nederland. Dat komt door de homejacking waarvan hij slachtoffer werd.

Dat Gordon naar Dubai verhuist wil niet zeggen dat hij zijn werk voor televisie stopzet. “Ik ga heel veel heen en weer vliegen voor mijn werk. Maar het belangrijkste is dat ik in Dubai ook een nieuwe uitdaging tegemoet ga, en dat maakt het leven ook leuk.” Gordon zal in Dubai businessformules ontwikkelen voor bedrijven en huizen in te richten. “Je kan me dus inhuren. Ik draai al dertig jaar mee als bekend persoon en op een gegeven moment heb je dat ook wel gezien. Voor mij is dat nu meer een belemmering dan dat het een voordeel is”, aldus Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today