2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Ivan van de Bachelorette is terug vrijgezel

Foto: Play4

Enkele maanden geleden zagen we hoe Elke Clijsters koos voor Ivan, in ‘De Bachelorette’. In de speciale aflevering achteraf konden we zien dat Elke en Ivan niet meer samen waren. Niet veel later was er een nieuwe liefde in het leven van Ivan Herrero di Miceli. Een relatie die niet lang heeft mogen duren, want de Brusselaar is ondertussen terug vrijgezel.

Na enkele maanden kwam Ivan al tot het besef dat het tussen hem en zijn toenmalige partner niks zou worden. “Na mijn korte relatie met Elke heb ik maandenlang een nieuwe vriendin gehad, maar met al die aandacht voor mij was het niet makkelijk om een goede relatie op te bouwen”, doet Ivan het verhaal over de breuk in Story. Het koppel zat ook toekomstgericht niet op dezelfde lijn. En dus was het beter voor het koppel om uit elkaar te gaan.

Nu Ivan terug vrijgezel is, heeft hij ook weer heel wat tijd voor andere dingen. Maar Ivan krijgt zijn dagen goed gevuld. “Ik voetbal bij FC Zemst en ben ik deejay. Daarnaast word ik ook af en toe gevraagd voor actes de présences op festivals en in danscafés. Ik werk ook al zeven jaar voltijds als projectmedewerker bij Ricoh.”

Ivan is nog steeds overtuigd dat ergens daarbuiten de ware liefde rondloopt. “Ik word dagelijks overstelpt met berichten van vrouwen op sociale media. De meesten zijn dertigplussers en willen mijn aandacht omdat ik op tv kwam. Ik reageer daar niet op. Ik geloof erin dat ik mijn ware liefde ooit zal ontmoeten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today