13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Ian Thomas: “Hij dronk 35 dagen lang alleen maar water”

Ian Thomas
© Medialaan/VTM

Voor de kijkers van ‘Scheire en de schepping’ was het vorige week eventjes schrikken toen ze een ietwat mollige jongeman naast William Boeva zagen zitten. Die jongeman was niemand minder dan Ian Thomas. De zanger is de afgelopen jaar maar liefst 15 tot 20 kilo bijgekomen. Maar dat is niet het enige dat de afgelopen periode veranderd is in het leven van Ian. Jarenlang was hij een overtuigend veganist. Sinds kort staat Ian zichzelf toe terug eens wat vlees, zalm of eieren te eten. Toch zal het grootste deel van zijn voeding nog steeds plant-based blijven.

Ian koos ervoor om te veranderen, vooral uit gemakzucht. “Als je bij vrienden gaat eten, is het soms gemakkelijker om gewoon mee te doen met de hoop”, verklaart hij zijn keuze in Dag Allemaal. Dat zijn goede vriend Timothy, die zelf 8 jaar lang overtuigend veganist was’, er ook mee gestopt is, heeft Ian over de streep getrokken. “Hij is eens een weekend bij mij in Lier komen logeren en toen zei hij : ‘Je moet de balans bewaren, man! Je moet je niet in die extremen smijten, maar gewoon naar je lichaam luisteren.’ Hij zei dat zijn lichaam op was. Al wist hij niet zeker of het aan het veganisme lag, want hij heeft ook daarnaast heel extreme dingen gedaan, zoals 35 dagen alleen maar water drinken.”

Ian die geen ongemakken van het veganistisch zijn ondervond wil toch weer graag verandering brengen in zijn levensstijl en weer gezonder gaan leven. “Ik wil iedereen binnenkort graag verrassen met transformatiefoto’s. Soms ga je even van het pad, maar je kan altijd de weg terugvinden. Geen chips en frisdrank meer voor mij en ik ben ook weer aan het sporten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today