13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Gost Rockers houden er mee op!

Ghost Rockers
© Studio 100

Op 15 en 16 september 2018 keren de Ghost Rockers terug naar Antwerpen voor enkele concerten waar zij hun allergrootste hits zullen brengen! Het worden meteen de allerlaatste zaalshows van de groep.

‘Ghost Rockers in Concert’ gaat door in de stoere locatie De Shop in Antwerpen en zal bestaan uit alleen maar staanplaatsen. Dus wees er maar zeker van dat er goed gedanst, geswingd en gerockt kan worden!

Afscheid

Tijdens de zomer van 2019 zullen de Ghost Rockers afscheid nemen van hun publiek met optredens op de Vlaamse festivals. In het voorjaar van 2019 volgt er trouwens ook nog een nieuwe single.

Sinds de start van Ghost Rockers in 2014 ging het hard: in een mum van tijd werd deze groep de lieveling van het jonge publiek. Na vier TV-reeksen, tal van gouden platen, vele awards, een film en ontelbare optredens later, komt voor Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Elindo Avastia, Wout Verstappen en Marie Verhulst stilaan de eindmeet in zicht.

“We zijn heel blij met alle kansen die we van Studio 100 en Ketnet hebben gekregen. Ghost Rockers was en is een fantastische periode in ons leven waar we met heel veel plezier en voldoening op kunnen terugkijken. Tijdens onze laatste zaalshows in de Shop nemen we onze fans mee op een trip doorheen ons geweldig Ghost Rockers avontuur!” zeggen Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Elindo Avastia, Wout Verstappen en Marie Verhulst

Ghost Rockers in Concert 15 en 16 september 2018 in De Shop in Antwerpen tickets & info via www.studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today