3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Grote namen op het Gala van de Gouden K's in uitverkocht Sportpaleis

Het Gala van de Gouden K’s is aan zijn zevende editie toe en ondertussen een gevestigde waarde geworden in showbizzland. Na een compleet uitverkochte en succesvolle editie in 2019 zal hét Ketnet-event van het jaar ook deze keer plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. De felbegeerde tickets vlogen razendsnel de deur uit; eind oktober was het Gala al volledig uitverkocht.

Op zaterdag 25 januari verwelkomen de Ketnet-wrappers weer heel wat bekend volk en zo’n 16.000 kinderen en ouders in het Sportpaleis. Tijdens de spetterende awardshow komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2019 in media, showbizz of sport het populairste was bij de Vlaamse kinderen.
Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 16 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker. Duizenden kinderen brachten al hun stem uit via de Ketnet-app en Ketnet.be. Twee awards zijn zondag tijdens Kingsize Live op Ketnet al uitgereikt: Game van het jaar werd gewonnen door Fortnite, Tekenfilm van het jaar door Sisters.

Tijdens de Rode Loper-show tellen Zita Wauters en Aaron Blommaert samen met de Ketnetters af naar het Gala van de Gouden K’s 2019 en bieden een exclusieve blik op de rode loper. Zita live verslag uit achter de schermen van het Sportpaleis, Aaron ontvangt de gasten op de rode loper.

Dat het Gala met zijn 7 edities ondertussen een gevestigde waarde geworden is in showbizzland, blijkt uit de lijst met uitreikers van awards. De Gouden K’s worden uitgereikt door niemand minder dan Tom Waes en Koen Wauters, Jani, Sieg en Maureen, Andy Peelman, Zita Wauters, Nora Gharib, Bart Peeters, Carmen en Pascale uit F.C. De Kampioenen, Dieter Coppens en vele anderen.
Het Gala van de Gouden K’s 2019 belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden met heel wat straffe optredens. Niemand minder dan #LikeMe, Laura Tesoro, Merol, Ketnet Musical met Campus 12, Regi en Lost Frequencies trakteren de Ketnetters op een spetterend optreden.

Rode Loper-show: vanaf 18.00 uur live in de Ketnet-app en op Ketnet.be en vanaf 18.45 uur op Ketnet.
De live-show zaterdag is te volgen om 19.00 uur op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 26 januari, om 08.30 uur en om 18.30 uur.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today