10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Gunther Levi: “Dat is een groot voordeel voor mij”

Foto: VTM

Gunther Levi speelt de rol van producent René Vlaeyen in de hommage musical van Gaston & Leo. René en Gunther hebben nooit samengewerkt en wat Gunther niet weet is dat René nog een dispuut heeft gehad met de makers van ‘Familie’.

“Met Gaston en Leo hadden we ooit ‘Slisse & Cesar’ gespeeld in het theater en dat was een groot succes. We wilden daar een nieuwe tv-reeks van maken, maar Verbaet heeft dat toen achter mijn rug om – voor het dubbele van het geld dat ik voor de productie geboden had – weggekaapt. Zoiets zou ik nooit doen! Ik ben daar heel lang kwaad voor geweest”, vertelt René over het voorval in Primo.

Gunther en René kenden elkaar niet en naar aanleiding van de hommage musical hebben René en Gunther elkaar één keer ontmoet. Toch was Gunther op de hoogte van het leven van René.

Het brengt een beetje stress met zich mee om een bestaand persoon te spelen, maar al bij al viel het voor Gunther uiteindelijk goed mee.

“In principe mag ik deze rol zelf invullen. Het grote publiek weet niet hoe René is, praat of reageert. Dat is een groot voordeel. Hij heeft altijd achter de schermen geacteerd, wat een groot verschil is met Gaston en Leo.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today