7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Gunther Levi: “Ik sta het meest van de tijd in de keuken” 

Foto: VTM

Gunther Levi en zijn vrouw Charlotte hebben een bewogen jaar achter de rug lezen we in Primo. Hij stopte bij ‘Familie’ en zij maakte een zware val van een paard.  

Van het idee dat het na zijn ‘Familie’-avontuur wat rustiger zou worden, blijft weinig over. Het koppel heeft het enorm druk met allerhande optredens en met Artfashion, de zaak van Charlotte.  

Door het mindere werk in tv-studios van Gunther, veranderde ook de gezinssituatie ingrijpend. “Terwijl Charlotte vroeger de kinderen altijd naar school moest brengen of ophalen omdat ik opnames had voor ‘Familie’, ben ik nu vooral degene die dat doet”, legt de acteur uit.  

Artfashion heeft momenteel prioriteit voor Charlotte. Ook op vakantie kan ze haar bedrijf niet loslaten. Haar gsm staat permanent aan en ze volgt constant haar mails. “En je zal zien: als ik op verlof ga, gebeurt er altijd wel iets”, lacht ze.  

En als Charlotte late uren klopt, zet Gunther met plezier de koksmuts op. “Sinds ik bij ‘Familie weg ben, sta ik het meest van de tijd in de keuken”, verklapt hij in Primo. “Ik snap ook dat ze zo laat thuis is, dat is nu eenmaal het leven van een succesvolle zakenvrouw.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today