9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Gunther Levi, Janine Bischops, Hugo Sigal en vele andere bekende namen in muzikale Ketnet-reeks #LikeMe

#LikeMe
© VRT/Ketnet

Vandaag gaan de opnames van de nieuwe Ketnet-fictiereeks #LikeMe van start. #LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Heel wat grote namen zoals Gunther Levi, Janine Bischops en Hugo Sigal stappen mee in dit vernieuwend muzikaal concept. Net zoals Ketnet-series als Ghost Rockers, D5R en 4eVeR is deze reeks ook een eerste stap voor enkele beloftevolle acteertalenten.

Het verhaal

Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen maar moet ook naar een nieuwe school. De overgang van een kleine community waar iedereen elkaar kent, naar een omgeving vol conflicten en een snoeiharde sociale hiërarchie.

De cast

Jeroen Van Dyck en Ann Van den Broeck – de ouders van Caro
Janine Bischops – oma van Caro
Gunther Levi en Sven De Ridder – de ouders van Vince
Hugo Sigal – schooldirecteur Wolfs
Vincent Banic – meester Botty
Pommelien Thijs – Caro Timmers
Joey Kwan – Kiona Wen
Fransisco Schuster – Yemi Mwamba
Camille Dhont – Camille Van Beem
Maksim Stojanac – Vince Dubois

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today