17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Nieuwe Maya film ‘De Honingspelen’ lost eerste namen!

Studio 100 - Maya De Bij
© Studio 100

Studio 100 loste vandaag de eerste namen van de nieuwe film Maya 2, de Honingspelen. De stem van Maya wordt Free Souffriau en Thomas van Goethem kruipt opnieuw in de huid van Willy. Nora Gharib, bekend van K3 Zoekt K3 en Patser, neemt de stem van Violet voor haar rekening.

De allereerste Studio 100 animatiefilm rond Maya de Bij kreeg de award Beste Animatiefilm uit 2014 op het gala van de Beierse Filmprijzen. ‘Maya de Bij – Eerste vlucht’, gooide wereldwijd hoge ogen. De film lokte hoge bezoekersaantallen en werd intussen al aan meer dan 120 landen verkocht.

“Ik kijk er enorm naar uit om de stem van Violet in te spreken, een nieuw figuurtje! Violet is de leider van Tropolis, de rivaal van Maya in de Honingspelen. Ze lijkt heel meisjesachtig en lief, maar niets is minder waar,” verklapt Nora Gharib.

Verhaal

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzztropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Op 19 december 2018 komt Maya 2, de Honingspelen in de Vlaamse bioscopen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today