9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Gunther Levi: “We blijven altijd maar afscheid nemen”

Foto: DPG Media

Het was ondertussen sinds ‘Familie’ geleden dat Gunther Levi en Sandrine André nog eens samen mochten acteren. Nu staan ze terug samen op het podium tijdens de hommagemusical van Gaston & Leo.

Sandrine en Gunther hebben de rollen al een tijdje geleden aangeboden gekregen, en op dat moment speelde Gunther nog mee in ‘Familie’. Maar ze mochten er met niemand over praten.

“We liepen door de gangen van de studio en dat was ons geheim. ‘Ga jij het doen?’ vroegen we aan elkaar. In die zin was het, met het oog op het afscheid van onze rollen als broer en zus in ‘Familie’, een troost. Omdat we toen al wisten dat we elkaar nog terug zouden zien”, blikt Sandrine terug in Dag Allemaal.

Op die manier werd het voor Sandrine en Gunther iets minder pijnlijk om afscheid te nemen, want ze hadden nog mooie vooruitzichten samen.

“Op een of andere manier blijven we afscheid nemen en komen we elkaar altijd wel weer tegen. In ‘Wat Nu Weer?!’ zijn we samen begonnen, dat is al meer dan dertig jaar geleden. Daarna hebben we elkaar een hele tijd niet gezien, en toen stonden we ineens samen op de set van ‘Familie’.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today