9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Jasmijn Van Hoof: “Een aangenaam gevoel was het niet”

Foto: VTM

Toen Jasmijn Van Hoof had beslist dat ze ‘Familie’ wilde verlaten, was ze zeker van haar stuk. Toch begon het al snel weer te kriebelen en wilde ze ook graag terug naar de reeks. Maar het was nog even afwachten of de tegenpartij dat ook wel wilde.

“Ze moeten gedacht hebben: daar is ze weer . Vanaf het moment dat ik op de verzendknop drukte, hoopte ik vurig op een positief antwoord. Dat duurde een maand, maar toen er eindelijk groen licht kwam, sprong ik een gat in de lucht”, lacht Jasmijn in Het Nieuwsblad.

Het was voor Jasmijn de voorbije jaren eventjes zoeken wat ze wilde in het leen en dat was soms een moeilijke zoektocht. Ze heeft het gevoel nog altijd, maar het is wel minder sterk aanwezig dan vroeger.

“Een aangenaam gevoel was het niet. Misschien had er iemand aan mijn mouw moeten trekken en me moeten vragen wat ik aan het doen was. Maar dat gebeurde niet. Mijn omgeving vond het spannend dat ik avonturen beleefde. Ik had altijd iets te vertellen. Maar eigenlijk snap ik het ook wel. Iemand die zoekende is moet je misschien gewoon rustig laten doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today