26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Gustaph: “Die boodschap heeft voor uitnodigingen gezorgd”

Foto: Entertainment-Today

Toen Gustaph zich inschreef voor de voorrondes van Eurosong had hij nooit gedacht dat hij België zou mogen gaan vertegenwoordigen op het grote Eurovisiesongfestival. Het betekende ook meteen zijn grote doorbraak in Vlaanderen als soloartiest.

In Primo praat Gustaph over hoe hij zijn toekomst als zanger ziet. “Ik vind het belangrijk om het momentum te verzilveren. Hopelijk kan ik op lange termijn op dit niveau blijven werken, omringd door dezelfde mensen. Het gaat nu heel goed, maar ik wil niet alles laten afhangen van eventuele hits. Ik besef ondertussen wat het publiek van mij verwacht. Ik ga zeker geen folkplaat uitbrengen. Ik weet wat werkt voor mij en daarmee wil ik me bezighouden.”

Net zoals elke artiest droomt ook Gustaph wel eens van het buitenland, en het zou mooi zijn mocht hij op die manier een vervolg kunnen breien aan zijn Songfestivalavontuur.

“De boodschap van de song rond queer zijn en het vieren van wie we zijn, heeft gezorgd voor uitnodigingen buiten België. We trekken naar Groot-Brittannië, Malta en Zweden. We gaan ook op een aantal prides spelen. Hopelijk kunnen we met de nieuwe single nog verder doorbreken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today